Restoran Stara Vajfertova pivara    Nikole Tesle br.2, 26000 Pančevo    062/764-910   staravajfertovapivara@gmail.com   Pon-sub: 09:00 - 22:00, Ned: 12:00-20:00

O nama


Restoran Stara Vajfertova pivara

Posle Drugog svetskog rata od 3. novembra 1946. godine Vajfertova pivara ulazi u državno vlasništvo, gde se i dalje odvija proizvodnja piva, sve do 1977 god.kada se pivara seli u novoizgradjeni objekat, a Stara pivara ostaje prepustena zubu vremena i sakupljacima sekundarnih sirovina, do 1995 god. kada u urusenu gradjevinu ulazi priv.preduzece TMB Diamond i vrsi rekonstrukcije na delu pivare duz ulice Nikole Tesle.
Restoran Stara Vajfertova pivara je smesten unutar ovog Spomenika kulture u autenticnom ambijentu.
Usled potpunog prestanka proizvodnje piva u Pancevu 2008 g, resili smo da unutar ovog objekta zapcnemo malu proizvodnju piva, kao simbol tradicije naseg grada i objekta u kome se nalazimo.
Pivo smo nazvali po Djordju Vajfertu – Georg W.
Pivo se proizvodi po starim recepturama i tehnologijama, na tradicionalni nacin, bez ikakvih konzervansa i aditiva, te je ono nefiltrirano, nepasterizovano i sasvim specificnog i originalnog ukusa.

Degustaciju naseg piva mozete imati iskljucivo u nasem restoranu kao njegovu autenticnost, uz specijalitete tradicionalne kuhinje ,koji idu uz pivo ,kao i mnoge druge specijalitete.
Restoran poseduje zatvoreni deo i prima oko 150 osoba, arhitektonski tipicnim za gradjevine svog vremena i letnju bastu sa prirodnim hladom lipa, koja se prostire na 600m2.
Sve to naravno ne bi bilo moguce bez divnih ljudi naseg kolektiva, koji doprinose atmosferi mesta i napretku nase zamisli da sacuvamo uspomenu kako na vaznu industrijsku granu naseg grada, tako i na neverovatnu familiju Vajfert.

Bilo da nas posetite u restoranu svakodnevno ili da rešite da proslavite Vaš važan datum kod nas, sigurno smo da ćete uživati u kvalitetu usluge sa najpovoljnijim cenama.

Telefon / rezervacije: 062 764 910; proslave: 063 391824
svakog radnog dana 09h-22h,
nedeljom 12h-20h
Sva jela iz ponude dostavljamo na Vašu adresu.

Takođe možete nas kontaktirati i putem kontakt forme koja se nalazi na sajtu u delu KONTAKTI.


Restoran Stara Vajfertova pivara

Dragan Knežević Facebook

Jedan od najstarijih restorana u gradu a i šire, sa odličnom atmosferom, pristupačnim cenama i fantastičnom kuhinjom.

Marko NIkolić / Facebook

Definitivno sve preporuke za Vas. Najbolji restoran u gradu. Prelep ambijent, atmosfera, ljubazno osoblje. Svaka čast.

Milan Lazić / Facebook

Vrhunska hrana, cene odlične, osobljen ljubazno, a atmosfera za pamćenje. Najsikrenije i najtoplije Vas preporučujem.


297 +
Godina postojanja
20 +
Zaposlenih
100 %
Zadovoljnih gostiju
150 +
Mesta

Restoran Stara Vajfertova pivara Adresa: Nikole Tesle br.2, 26000 Pančevo Telefon: +381 (0) 62 764 910